Over mij

Mijn naam is Daniëlle Jonker-Visser gediplomeerd interieurontwerpster, getrouwd en moeder van een stoere zoon. Naast mijn passie voor interieur sport ik regelmatig, hou ik van lekker koken en er er op uitgaan met mijn gezin. Genieten staat bovenaan! 

Van jongs af aan ben ik bezig met Interieur. Nadat ik mijn opleiding Complete woninginrichting in 2000 heb afgerond ben ik werkzaam als interieurontwerper in de interieurbranche. Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt! Na veel ervaring op te hebben gedaan bestaat sinds 2011 Daans Interieur. Hier kan ik nog meer mijn creativiteit in kwijt, iedereen is anders en geen een plan is hetzelfde. Daarnaast maak ik ook woningen verkoopklaar en verzorg ik de verkoopstyling en woningfotografie. Door deze combinatie kan ik zo een totaalpakket aanbieden op alle gebieden van interieur. Als aanvulling op mijn opleiding en ervaring heb ik diverse cursussen gevolgd voor woningfotografie. 

Daans Interieuradvies tekenen en styling

Mijn visie is om een plan te maken wat bij de klant past en waar je je thuis voelt. Het moet mooi, praktisch en sfeervol zijn. Geen één interieur is hetzelfde. Door goed te luisteren ontwerp ik een interieur naar uw woonwensen. In mijn werk denk ik mee in creatieve oplossingen en sfeervolle details. Zo ontstaat er telkens weer een persoonlijk interieur wat helemaal bij u past.

Daans Interieuradvies bloemen interieur

Projecten Contact opnemen