Interieuradvies

Wat is het fijn om in een huis te wonen wat naar jouw wens en stijl is ingericht. Je voelt je thuis. Het is niet eenvoudig om een huis in te richten als je gaat verbouwen, verhuizen naar bestaand of nieuwbouw woning. Er moeten veel beslissingen worden genomen en je wilt de ruimtes optimaal benutten. Daarnaast moet het sfeervol en één geheel zijn wat bij elkaar past. Denk daarom eens aan een interieuradvies. Samen bespreken wij uw wensen voor een passend interieuradvies. Dat kan een compleet plan zijn, maar ook een kleuradvies of wat tips aan huis. 

Werkwijze, ik kom langs voor een kennismakingsgesprek, aan de hand daarvan kan ik laten zien wat ik doe en bespreken wij wat ik voor u kan betekenen. Naar aanleiding van de intake stuur ik u de offerte en plan van aanpak. Bij akkoord ga ik voor u aan de slag en gaan wij het traject in om er wat moois van te maken.

Daans Interieuradvies tekenen interieur

Basis plan: 2D-Plattegrond met diverse indelingen, moodboard met kleuren/materialen/meubelen/sfeer, verlichtingsplan

Compleet plan: Basis plan, incl. aankoopbegeleiding en afstylen 

Extra optie: 3D van het gekozen ontwerp 

Kleur-materiaal Plan: Moodboard met kleuren/materialen/meubelen/sfeer

Indelingsplan: Plattegrond met diverse indelingen

Advies aan huis: Bij u thuis maak ik een schetsontwerp van de indeling, keuze kleuren en materialen, interieurtips   

Als afronding maak ik een overzicht waarin alles staat wat besproken is, handig voor de aannemer, schilder of als naslagwerk. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie bel, mail of stuur een bericht via het contactformulier.

Daans Interieuradvies interieur advies

Projecten Contact opnemen