Voel je thuis
Volg mij op twitter Volg mij op Facebook Volg mij op Pinterest

Even voorstellen....

Mijn naam is Daniëlle Jonker-Visser gediplomeerd interieurontwerpster, getrouwd en moeder van een stoere zoon. Naast mijn passie voor interieur sport ik regelmatig, hou ik van lekker koken en er er op uitgaan met mijn gezin. 

Van jongs af aan ben ik bezig met Interieur. Nadat ik mijn opleiding in 2000 heb afgerond ben ik werkzaam in het interieuradvies. Na veel evaring op te hebben gedaan bij o.a. een design meubelzaak en woninginrichting op Voorne-Putten Zuid-Holland wilde ik mjn eigen interieuradviesbureau opzetten. Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt! En sinds 2011 bestaat Daans Interieuradvies voor particulier en bedrijf. Naast een interieur - of keukenontwerp adviseer ik u ook graag over een nieuw kleuradvies, indelings-plan,  materiaalplan of lichtplan. Ik teken nog "ouderwets"met de hand aan een tekentafel, daar krijg ik dan ook leuke reacties op. Door dit te doen krijg je meer gevoel in het ontwerp. Met een moodboard laat ik zien welke sfeer en kleur bij u past. Elk plan is uniek en voor u gemaakt. Elk mens is anders en iedereen heeft een eigen smaak, door goed te luisteren naar de klant maak ik het advies geheel in uw stijl!

Ook verkoopstyling en woningfotografie kan ik verzorgen. Door deze combinatie kan ik zo een totaalpakket aanbieden op alle gebieden van interieur. Als aanvulling op mijn opleiding en ervaring heb ik diverse cursussen gevolgd voor woningfotografie.  

Maak vrijblijven een afspraak! Of bel, email voor informatie!